• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Deze site is niet bereikbaar de verbinding is opnieuw ingesteld

Gegevens
Gemaakt door: 05.06.2018
Auteur: Li
Bekeken: 508

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als u de volgende foutmeldingen ziet, probeert Firefox het internet te bereiken via een proxyserver:. Proxy's die moeten worden geverifieerd, werken niet met Chromebooks.

Charles Perk Gereageerd op 21 oktober Het skype nummer teruggebeld, je weet nooit, een andere robot die me weet te vertellen dat ik het tijdens kantooruren moet proberen of dat ik naar de sites kan gaan om niet geholpen te worden. U wordt over 4 minuten teruggebeld Ik gok namelijk dat het kastje een dynamisch IP heeft en geen statisch.

Klik in de rechterbovenhoek van je Mac-computer op Zoek met Spotlight.

Daar staan alle aangesloten apparaten en dus ook het ip van al die apparaten! Dit duidt waarschijnlijk op een probleem met uw internetverbinding.

De rabobank online banking app switcht voor de login van https:. De rabobank online banking app switcht voor de login van https:.

De rabobank online banking app switcht voor de login van https: .

Als u alleen met het eerste apparaat geen verbinding met internet kunt maken, zoek dan hulp met wifi op uw iPhone, iPad of iPod touch.
 • Volg de onderstaande stappen om deze software van je computer te verwijderen. Aangezien de hoofdleverancier niet meer bestaat is dit een alternatieve manier.
 • Zo ja, controleer dan of u een van de volgende foutmeldingen ziet:.

Zorg ervoor dat je apparaat over een up-to-date versie van  Windows , macOS of een ander besturingssysteem beschikt. Volg de onderstaande stappen om deze software van je computer te verwijderen. Met vriendelijke groet,   Robert. Selecteer het tabblad Netwerk. Voer het beheerderswachtwoord in als u hierom wordt gevraagd.

Klik op het certificaat. Je proxyinstellingen wijzigen Als de browser veel tijd nodig heeft om een website te laden of te zoeken, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Klik op het certificaat. Je proxyinstellingen wijzigen Als de browser veel tijd nodig heeft om een website te laden of te zoeken, controleer je de verbinding met internet. Controleer de datum en tijd Controleer of de datum en tijd op het apparaat correct zijn ingesteld voor uw tijdzone.

Hulp bij een specifieke foutmelding

Klik in de rechterbovenhoek op Zoek. Krijg extra ondersteuning Als de fout nog steeds wordt weergegeven, neem je contact op met de eigenaar van de website. Als er verbinding is, is het mogelijk dat de webpagina tijdelijk niet beschikbaar is. Zo ja, controleer dan of u een van de volgende foutmeldingen ziet:.

Als antwoord op het bericht van Charles Perk op 22 oktober Zorg ervoor dat het apparaat verbonden is met internet. Klik in de rechterbovenhoek van je Mac-computer op Zoek boot tekenen in stappen Spotlight.

Aangezien de hoofdleverancier niet meer bestaat is dit een alternatieve manier. Als antwoord op het bericht van Charles Perk op 22 oktober Zorg ervoor dat het apparaat verbonden is met internet. Dan bestaat die website niet meer, of hij is "verhuisd" naar een nieuw IP-adres!

Probeer de cookies en buffer van Firefox te wissen

Dit gebeurt ook met viruscanner uitgeschakeld en SSL scanning uitgeschakeld in de browsers! Houd verder de netwerk zo eenvoudig mogelijk. Om uw verbindingsinstellingen in Firefox te controleren:. Dit is afhankelijk van de grootte van het materiaal dat u downloadt en de snelheid van uw internetverbinding.

Daarmee kunnen we de site verbeteren. Daarmee kunnen we de site verbeteren. Sluit het dialoogvenster Verbindingsinstellingen. Vraag de netwerkbeheerder om toegang tot de servers en poorten van de iTunes Store toe te staan. Klik in de rechterbovenhoek op Zoek. Daarmee kunnen we de site verbeteren. Klik in de rechterbovenhoek op Zoek.

Inhoudsopgave

Als er verbinding is, is het mogelijk dat de webpagina tijdelijk niet beschikbaar is. Aangezien de hoofdleverancier niet meer bestaat is dit een alternatieve manier. Fix Chromebook problems 'Deze webpagina is niet beschikbaar' Je Chromebook terugzetten op de fabrieksinstellingen Je Chromebook herstellen Een probleem melden of feedback verzenden Het automatisch rapporteren van fouten en crashes starten of stoppen.

Instellingen voor proxyservers invoeren. Het skype nummer teruggebeld, een andere robot die me weet te vertellen dat ik het tijdens kantooruren moet proberen of dat ik naar de sites kan gaan om niet geholpen te worden, je weet nooit. Deze fout wordt weergegeven als je Superfish-software op je Windows-computer hebt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.06.2018 20:04 Valery:
   Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Charles Perk Gereageerd op 22 oktober

   18.06.2018 21:29 Xander:
   De meeste verbindingsfouten oplossen Als je een website wilt bezoeken en deze niet wordt geopend, kun je eerst zelf proberen het probleem op te lossen aan de hand van de volgende stappen: Soms worden pagina's niet geopend omdat cookies niet correct functioneren.

   21.06.2018 17:40 Kristie:
   Het skype nummer teruggebeld, je weet nooit, een andere robot die me weet te vertellen dat ik het tijdens kantooruren moet proberen of dat ik naar de sites kan gaan om niet geholpen te worden.

  Ten anker

  Vond