• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De vrouw van ronaldo

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2018
Auteur: Fazilet
Bekeken: 566

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In een gehackte e-mail aan zijn advocaat beschreef de aanvaller van Juventus de bewuste nacht. Ook is hij vader van een achtjarige zoon, die eveneens via een draagmoeder verwekt zou zijn. Ronaldo debuteerde in in het Portugees voetbalelftal , waarvan hij in aanvoerder en topscorer aller tijden werd.

Op dit moment heeft Nuria Bermúdez een relatie met voetballer Dani Güiza. Cristiano Ronaldo blijkt een grote liefde te hebben voor modellen. Bijgewerkt op 30 juni [25]. Zo heeft ze een filmrolletje in Hercules en poseerde naakt in de fotoshoot met R. Alleen Ferenc Puskás scoorde ooit meer doelpunten voor de nationale ploeg.

Ronaldo is afkomstig van het Portugese eiland Madeira? Portugal - Bosni en Herzegovina? Zijn lichaam is perfect, net als die van een Griekse god. Zijn lichaam is perfect, net als die van een Griekse god. Ronaldo is afkomstig van het Portugese eiland Madeira, de vrouw van ronaldo.

Ronaldo was ook de Europees topschutter van het seizoen.
  • Ajax Ongepolijste diamant Op 22 april werd Ronaldo door de spelers in de Engelse competitie gekozen tot Speler van het Jaar en tevens talent van het jaar in de Engelse competitie, wat sinds Andy Gray niemand meer was gelukt.
  • Hij was de eerste speler die zoveel goals in de top vijf league's maakte.

De vrouw, genaamd Kathryn Mayorga, vertelt in het Duitse blad  Der Spiegel   dat Ronaldo haar in verkrachtte in een hotel en haar daarna Dit vinden wij jammer, want NU. Ronaldo won in zijn eerste seizoen bij die club direct de FA Cup ; hij scoorde de openingstreffer in de finale tegen Millwall De vijfvoudig wereldvoetballer van het jaar kreeg eerder een tweeling, die naar verluidt verwekt werd bij een Amerikaanse draagmoeder.

Als kind begon hij aldaar met voetballen bij de amateurclub CF Andorinha. Zij kwamen ter wereld met behulp van een Amerikaanse draagmoeder.

Erg lang duurde de vlam niet, wat niet weg nam dat het groots in de Spaanse en Engelse kranten werd aangekondigd. De de vrouw van ronaldo jaar jongere ex-vriendin van Ronaldo is veelgevraagd model van kledingmerken en modetijdschriften.

Om die reden presenteert deze bloedmooie Russin zich als Irina Shayk. Wederom een model in dit gezelschap ex-vriendinnen van Cristiano Ronaldo: Hij schaarde zich in tot het tiental spelers dat de Champions League vijfmaal won.

Cristiano Ronaldo en Paris Hilton?

Navigatiemenu

Hij is na Ali Daei de voetballer met de meeste interlanddoelpunten. Kort hierna verliet Ronaldo het model echter weer. Sinds zijn debuut in heeft Ronaldo diverse bloedmooie vriendinnen aan zijn zijde gehad. Ronaldo maakte alle drie de Portugese doelpunten.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt, de vrouw van ronaldo. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ronaldo maakte alle drie de Portugese doelpunten. Colourpop ultra matte lip was nu de spelers met de meeste goals in het wereldkampioenschap voor clubs 7samen met Toni Kroos, de speler die het vaakst dat toernooi had gewonnen 4, samen met Toni Kroos, samen met Lionel Messi, samen met Toni Kroos.

Ronaldo maakte alle drie de Portugese doelpunten.

Top 5 best gelezen

Hij heeft volledig ouderlijk gezag over het jongetje, eveneens Cristiano genaamd. Portugees voetballer Portugees olympisch deelnemer. Ronaldo won in het eerste jaar met Real Madrid geen enkele prijs.

Op 27 mei werd Carolina Patrocinio geboren! Jordana Jardel is het jongere zusje van de Braziliaanse voetbalster Mario Jojanneke van de berge bevallen Model en actrice uit Los Angelos, ex-vriendin van Cristiano Ronaldo. Ronaldo vertrok in juni voor een recordbedrag van 94 miljoen euro van Manchester United naar Real Madrid. Model en actrice uit Los Angelos, ex-vriendin van Cristiano Ronaldo.

Bijgewerkt op 30 juni [25]. Bijgewerkt op 30 de vrouw van ronaldo [25].

Irina Shayk, ex-vriendin van Cristiano Ronaldo

De relatie tussen Cristiano Ronaldo en Irinia Shayk strandt uiteindelijk begin Over 2 wedstrijden tegen die club scoorde hij 3 keer, waaronder een omhaal. Wederom een model in dit gezelschap ex-vriendinnen van Cristiano Ronaldo:

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro Funchal5 februari is een Portugees profvoetballer die bij voorkeur als linksbuiten speelt. Ronaldo de vrouw van ronaldo maar n doelpunt in een wedstrijd waar met werd gewonnen. Zo heeft ze een filmrolletje in Hercules en poseerde naakt in de fotoshoot met R.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0