• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De nieuwe kia picanto

Gegevens
Gemaakt door: 12.06.2018
Auteur: Aliyah
Bekeken: 125

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wel mooi dat door de nieuwe motor hij waarschijnlijk minder zuipt. Een primeur in deze klasse is dat de middenarmsteun voorin 55 mm verschuifbaar is en dat biedt een bergruimte die groot genoeg is voor een literfles. Leiderdorp fijn dat jullie er zijn.

Kia Picanto Design Edition 4-zits   standaard voorzien van o. De Kia Picanto is klaar voor elk avontuur! Koop offerte Lease offerte. De volgende stap is dat je ons, lease BMW rijders, gewoon voor laat gaan…. Raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma.

Ja, de nieuwe kia picanto, technische specificaties en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden! Dit jubileum willen we graag met heel Nederland delen n vieren.

Ja, ik wil een auto inruilen. De GT-Line beschikt namelijk voor het eerst over een verstelbare middenarmsteun n een draadloos oplaadstation voor een smartphone. De GT-Line beschikt namelijk voor het eerst over een verstelbare middenarmsteun n een draadloos oplaadstation voor een smartphone.

Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor de nieuwe kia picanto actuele leveringsprogramma.

Vestiging Nieuwegein Vestiging Zeist. De nieuwe Kia Rio heeft een jeugdige en energieke uitstraling. Offerte aanvragen Gratis taxatie.
 • Hij lekte al , maar we moeten je nu officieel bijpraten over deze kortpittige Koreaan. Ik blijf graag op de hoogte van persoonlijke aanbiedingen waar ik maximaal 1 á 2x per maand een e-mail over ontvang.
 • Navigatie met 7" touchscreen Maak je rit makkelijker en leuker. Product en dienst Vrijdag 13 maart jl.

Welkom bij Kia-dealer de Beer B.V.

Kuntstlederen bekleding Privacy glass inch lichtmetalen wielen GT-Line pakket met o. Ook is de bagageruimte gegroeid naar liter. Bluetooth connectiviteit met stuurwielbediening Airconditioning Klapsleutel en geïntegreerde afstandsbediening Elektrisch bedienbare ramen vóór Buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur In hoogte verstelbare bestuurdersstoe.

Cruise control en snelheidsbegrenzer Elke rit relaxed genieten. Na talloze betrouwbaarheids- en duurzaamheidstests kunnen we op alle nieuwe Kia-modellen met trots een unieke garantietermijn van 7 jaar aanbieden. Ik blijf graag op de hoogte van persoonlijke aanbiedingen waar ik maximaal 1 á 2x per maand een e-mail over ontvang. Midden in de dashboard vind je een 7,0-inch navigatietouchscreen met verschillende functies.

Ik blijf het niets vinden! Een primeur in deze klasse is dat de middenarmsteun voorin 55 mm verschuifbaar is en dat biedt een bergruimte die groot genoeg is voor een literfles, de nieuwe kia picanto. Ik blijf het niets vinden. Genoemde voorprijs betreft de consumentenadviesprijs en is incl.

Genoemde voorprijs betreft de consumentenadviesprijs en is incl!

JEUGDIG EN ENERGIEK

Profiteer nu nog van de laatste zeer rijk uitgeruste Picanto Design Edition modellen. Deze automerken ondersteunen Apple CarPlay. Want hoe jong of oud je je voelt:

Sylvana Simons in een Kia. Ontdek de Picanto Design Edition! Ontdek de Picanto Design Edition? Nuja de Rio is gewoon een leuke B-segmenter! Ontdek de Picanto Design Edition. Auto Het eerste contact was slecht, de nieuwe kia picanto, maar jullie hbben het perfect opgelost?

Ontdek alle Kia-modellen

Vrijdag 13 maart jl. Vul je postcode in en ontvang in enkele stappen een persoonlijke offerte. Het benodigde datagebruik is verwaarloosbaar; ongeveer 20 MB per maand bij gemiddeld, dagelijks gebruik. Verbruik van de oude 1. Uw mening is belangrijk Review maken Verkoop review plaatsen Onderhoud review plaatsen.

 • Kia Picanto Design Edition 4-zits   standaard voorzien van o.
 • Kia Picanto De auto waar je mee op pad wil!
 • Voor je je met Sparco-overall en laptimer bij de Kia-dealer meldt:
 • Ook is de bagageruimte gegroeid naar liter.

Ik blijf graag de nieuwe kia picanto de hoogte van persoonlijke aanbiedingen waar ik maximaal 1 2x per maand een e-mail over ontvang. Vul je postcode in en ontvang in enkele stappen een persoonlijke offerte. Kiest u voor de GT-Line, Brown of Black Offerte aanvragen. Navy, Brown of Black Offerte aanvragen. Navy, Brown of Black Offerte aanvragen.

Sylvana Simons in een Kia. Navy, KIA doet het maar weer eens.

Fotogalerij

Ja, ik wil een auto inruilen. Leiderdorp fijn dat jullie er zijn. De 7 jaar garantie van Kia Ontdek meer.

Samen met de Stinger is Kia een mooie weg ingeslagen. Samen met de Stinger is Kia een mooie weg ingeslagen. Samen met de Stinger is Kia een mooie weg ingeslagen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.06.2018 18:33 Lianne:
   Dus je hebt zeker punt maar dat komt omdat elke BMW-leaser denkt dat ie sneller is dan mijn Polo WRC maar ja, dan moet je wel van goede huize komen. De achterlichten zijn met scherpere lijnen vormgegeven, voor een betere esthetiek en een goede samenhang met de andere strakke lijnen op de achterpartij.

   25.06.2018 15:20 Konstantin:
   Ziet er goed uit, jammer dat ze geen grotere motor in gooien met meer pks.

  Ten anker

  Vond