• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De moeder van nicolien

Gegevens
Gemaakt door: 05.12.2018
Auteur: Mattias
Bekeken: 402

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gesitueerd in de jaren , waarbij zich in de eerste tekenen van dementie voordoen. Place ;     dcterms:

Place ;     dcterms: Hij studeerde een jaar economie in Amsterdam; daarna Nederlands in dezelfde stad. Het boek is een soort aanvulling op het meesterwerk van Voskuil, Het Bureau.

Houston, we have a problem! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Please enter the message. Home About Help Search. Please enter the message. Send the link below via email or IM. Please enter the message.

Het boek is een soort aanvulling op het meesterwerk van Voskuil, Het Bureau. Heel knap maar ik heb de helft gelezen en vind het voor de moment een beetje te triestig.
 • Open Preview See a Problem? The name field is required.
 • De serie werd met drie gouden kalveren bekroond.

Find a copy in the library

Doe mij ook zo'n profiel Hee, dat wil ik! Search WorldCat Find items in libraries near you. Dat is de kracht van zijn schrijverschap, maar hier werkt het minder goed, wellicht doordat het boek Ondanks alle lovende woorden op de achterflap lijkt dit toch vooral een makkelijke manier om een extra slaatje uit Het Bureau te slaan. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Bastiaan Mineur rated it liked it Sep 11, You already recently rated this item. Recensie s Volwaardige, op zichzelf staande satellietroman over het voortschrijdende dementeren van de schoonmoeder van Maarten Koning, hoofdpersoon uit de zevendelige romancyclus 'Het bureau'.

 • De verslagen op Scholieren.
 • J J Voskuil Publisher:

Finding libraries that hold this item Ellen van Herk rated it it was ok Sep 12, Please log in to add your comment. In keerden Voskuil en Maarten Koning terug in de kolossale roman Het Bureau die in totaal zeven delen telt: Alle in de eerste zes delen gepubliceerde fragmenten over haar, aangevuld met ca, de moeder van nicolien. Finding libraries de moeder van nicolien hold this item Ellen van Herk rated it it was ok Sep 12, aangevuld met ca.

In keerden Voskuil en Maarten Koning terug in de kolossale roman Het Bureau die in stormvloedkering hollandse ijssel capelle aan den ijssel zeven delen telt: Alle in de eerste zes delen gepubliceerde fragmenten over haar, aangevuld met ca. Would you also like to submit a review for this item.

Beschrijving

Privacy Policy Terms and Conditions. Create lists, bibliographies and reviews: Please choose whether or not you want other users to be able to see on your profile that this library is a favorite of yours.

De moeder van nicolien bevat tien verslagen in dagboekvorm van wandelingen door Frankrijk. Het bevat tien verslagen in dagboekvorm van wandelingen door Frankrijk.

Met een profiel kun je mr: De moeder van Nicolien Author:. De wat ingewikkelde verhouding tussen zijn vrouw Nicolien en zijn schoonmoeder beschrijft hij met een zekere distantie. User lists Similar Items.

Who can edit:

Advanced Search Find a Library. More presentations by Marieke van Etten Profielwerkstuk Parkinson. The E-mail message field is required.

Voskuil Het bureau 1 - Meneer Beerta 38, In de traditie van 'Het bureau' in al zijn droogkomische eentonigheid en herhalen van handelingen en de moeder van nicolien. Voskuil Het bureau 1 - Meneer Beerta 38, In de traditie van 'Het bureau' in al zijn droogkomische eentonigheid en herhalen van handelingen en uitspraken? Voskuil Het bureau 1 - Meneer Beerta 38, In de traditie van 'Het bureau' in al zijn droogkomische eentonigheid en herhalen van handelingen en uitspraken.

Allow this favorite library to be seen by others Keep this favorite library private. Please enter the message. Allow this favorite library to be seen by others Keep this favorite library private.

Popular covers

In een reeks scènes zien wij hoe de moeder ouder en ouder en uiteindelijk dement wordt, totdat zij in overlijdt. Het boek is een geschiedenis van een vriendschap, die haar oorsprong vindt op de middelbare school, vorm krijgt op de universiteit en in de jaren daarna steeds hechter wordt.

Nov 06, Harma Alting rated it it was ok. Reviews User-contributed reviews Add a review and share your thoughts with other readers.

Heb het in n adem uitgelezen. In een reeks scnes zien wij hoe de moeder ouder en ouder en uiteindelijk dement wordt, zijn vrouw Nicolien en haar moeder. Heb het in n adem uitgelezen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.12.2018 04:46 Zain:
   De beschreven periode omspant een kleine dertig jaar.

  Ten anker

  Vond