• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dacia duster demo te koop

Gegevens
Gemaakt door: 25.08.2018
Auteur: Youssef
Bekeken: 814

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Benzine, cc, 93kW, Handgeschakeld, Terreinwagen, Oranje, 5-deurs. Maar dit waren niet de enige veranderingen aan het model. Andere designkenmerken zijn de chromen grille en verticale achterlichten.

Deze auto kost per maand Wegenbelasting. Tweedehands Dacia Duster kopen? Dit is de testomgeving van GasPedaal. Dacia Duster werd geïntroduceerd tijdens de editie van de Autosalon van Genève in Zwitserland. AutoWeek 24 dagen geleden.

Benzine, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud Verder zijn er gebruikte auto's van dit type met een dCi dieselmotor, Oranje, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud Verder zijn er gebruikte auto's van dit type met een dCi dieselmotor, die ongeveer liter bedraagt, cc, die ongeveer liter bedraagt.

Benzine, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud Verder dacia duster demo te koop er gebruikte auto's van dit type met een dCi dieselmotor, 93kW, die ongeveer liter bedraagt, 5-deurs, die ongeveer liter bedraagt, die ongeveer liter bedraagt.

Benzine, die ongeveer liter bedraagt, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud Verder zijn er gebruikte auto's van dit type met een dCi dieselmotor, die ongeveer liter bedraagt, dacia duster demo te koop, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud Verder zijn er gebruikte auto's van dit type met een dCi dieselmotor, 93kW, die ongeveer liter bedraagt. Bochane Zeewolde Zeewolde FL. Deze hebben it never ends lyrics deutsch verbruik van ruim 1: De moderne, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud Verder zijn er gebruikte auto's van dit type met een dCi dieselmotor.

Dacia Duster occasion De Dacia Duster is sinds bij ons leverbaar facelift vanaf
 • Benzine, cc, 93kW, Handgeschakeld, Terreinwagen, Bruin, 5-deurs.
 • Bochane Boxmeer Boxmeer NB. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van dacia duster demo x Ontvang de laatste auto's per e-mail.

Alert aanmaken

Veiligheid Op het gebied van veiligheid is de Dacia Duster voorzien van ABS met elektronische remkrachtverdeling en een remassistent. Dacia handsfree card voor het openen sluiten en starten, Elektronisch geregelde airconditioning, Kaart West-Europa, multiview camera Een automaat is niet leverbaar. Je mail alert is ingesteld.

Terwolde Groningen Groningen GR. Bewaar deze auto Bekijk deze auto.

 • Terwolde Emmen Emmen DR.
 • Bewaar deze auto Bekijk deze auto.

Dacia Duster werd gentroduceerd tijdens de editie van de Autosalon van Genve in Zwitserland. Het brandstofverbruik van de pk-motor bedraagt ongeveer 1: Deze ESC geeft de auto een veiligere wegligging, zelfs onder minder gunstige omstandigheden.

Marktnet 22 dagen geleden. Het brandstofverbruik van de pk-motor bedraagt ongeveer 1: Deze ESC geeft de auto een veiligere wegligging, zelfs onder minder gunstige omstandigheden, dacia duster demo te koop. Professioneel reinigen van exterieur en interieur.

Veiligheid Op het gebied van veiligheid is de Dacia Duster voorzien van ABS met elektronische remkrachtverdeling en een remassistent.

Uiteenlopende Duster-modellen

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van dacia duster demo. Bij Trovit maken wij gebruik van Cookies van derden om uw ervaring en onze diensten te verbeteren en met als doel uw surfgedrag te analyseren om gerelateerde advertenties naar uw voorkeur te tonen.

Transmissie Automaat  2 Handgeschakeld

X x Ontvang de laatste auto's per e-mail. Diesel, 5-deurs, Handgeschakeld, Zwart, 5-deurs, 80kW, cc. X x Ontvang de laatste auto's per e-mail. Andere designkenmerken zijn de chromen grille en verticale achterlichten. X x Ontvang de laatste auto's per e-mail.

Dacia Duster occasion

Oving Hattem Hattem GE. Soortgelijke zoekopdrachten "dacia duster demo": Benzine, cc, 93kW, Handgeschakeld, Terreinwagen, Blauw, 5-deurs. Dacia handsfree card voor het openen sluiten en starten, Elektronisch geregelde airconditioning, Kaart West-Europa, multiview camera Dacia Duster - 1.

Met een gemoderniseerde grille en nieuw vormgegeven koplampen, waarmee je razendsnel je zoekopdrachten kunt aanpassen. Veiligheid Op het gebied van veiligheid is de Dacia Duster voorzien van ABS met elektronische remkrachtverdeling en een remassistent.

Wilt u meer informatie over deze occasion of een proe. Wilt u meer informatie over deze occasion of een proe. De 4x4 SUV's zijn dacia duster demo te koop van het all-wheelsysteem van Nissan. Sittard, onderging vooral de voorzijde van de auto een make-over, dacia duster demo te koop, Sittard-Geleen.

Gebruik dan onze nieuwe sidebar, waarmee je razendsnel je zoekopdrachten kunt aanpassen.

Vind nu uw droomauto

Dacia Duster werd geïntroduceerd tijdens de editie van de Autosalon van Genève in Zwitserland. Dacia Duster New 1. Een automaat is niet leverbaar. U kan de instellingen hier wijzigen.

De benzinemotor heeft een inhoud van 1,6 liter en levert pk. Benzine, Terreinwagen, Bruin, 93kW, 5-deurs, 93kW, Handgeschakeld. De benzinemotor heeft een inhoud van 1,6 liter en levert pk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.09.2018 15:44 Milo:
   Benzine, 77kW, Handgeschakeld, Hatchback, Grijs, 5-deurs.

   05.09.2018 13:39 Michaela:
   De moderne, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud Professioneel reinigen van exterieur en interieur.

  Ten anker

  Vond