• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Chromecast werkt niet goed

Gegevens
Gemaakt door: 02.09.2018
Auteur: Lambertha
Bekeken: 220

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor de mensen waarbij de netflix app het chromecast icoontje niet wilde laten zien op een android telefoon:. Joep Utrecht - 2 mei om

Als dit bij u het geval is, dan kunt u het volgende doen: Instellingen wordt onderaan weergegeven. Dat kan lang wachten worden. Niet op Samsung of Nexus of ipad.

Rechts boven naar de 3 streepjes gaan ,dan naar geschiedenis dan links naar Extensies Naar beneden scrollen dan meer extensies.

Mijn Chromecast blijft op de WiFi staan van het netwerk en leest dus niet het chromecast adres? Overal lees ik chromecastextentie installeren maar kan het nergens vinden. Overal lees ik chromecastextentie installeren maar kan het nergens vinden, chromecast werkt niet goed.

Mijn chromecast werkt niet meer omdat hij de resolutie van mijn pensioen eerder laten uitbetalen tv niet meer herkent. Mijn Chromecast blijft op de WiFi staan van het netwerk en leest dus niet het chromecast adres.

 • Is uw netwerk ingesteld als openbaar of privé? En die wordt gezien als netwerk wifiverbinding.
 • Net nieuwe chromecast 2 aangeschaft, alles werkt prima behalve dat het beeld van de tv niet volledig gevuld word er blijven zwarte balken aan de zijkanten. Een jaar lang geen probleem gehad met chromecasten.

114 gedachten over “Chromecast symbool verschijnt niet”

De 5-GHz-band zorgt voor betere prestaties tijdens het casten van een tabblad. Beste, Ik heb al een tijdje chromecast 1. Ja, ik heb hetzelfde als veel van de bovenstaande personen.

Je wil de chromecast natuurlijk met 5Ghz verbinden wegens stabiliteit en minder interferentie. Eenmaal bezorgd werkt de chromecast niet goed.

 • Ik lees dat het allemaal na de update van de zomer bij veel mensen verkeerd gaat. Wat kan er fout zijn?
 • Wat zou de reden hiervan kunnen zijn? Nu een nieuwe telefoon met weer Home erop en horizon go.

Heb je een Android toestel. Ineens loopt die vast of is die niet meer te vinden. Maar op de raarste momenten is het icoontje dan weer verdwenen.

De chromecast zelf wordt nu wel erg warm. En werkt dat ook. En werkt dat ook, chromecast werkt niet goed. En werkt dat ook! De chromecast zelf wordt nu wel erg warm.

Basisproblemen oplossen

Casten vanuit de YouTube app werkt wel. Wat moet ik doen? Wat ik begrijp uit jullie reacties is dat garantie zich beperkt tot hardwarematige problemen? Voor Kerst cadeau, kreeg ik een Chromecast 2 van mijn kind

Wat bij mij uiteidelijk heeft geholpen is gegevens verwijderen. In YouTube is ie er nog wel. Wat bij mij chromecast werkt niet goed heeft geholpen is gegevens verwijderen. Zodra ik de app sluit is de wifi weer beschikbaar. In YouTube is ie er nog wel. Is inderdaad niet zoals het zou moeten, maar het werkt voor nu.

Chromecast 2 kopen?

Ik heb dezelfde vraag. Dit schijnt bij nader inzien meer regel dan uitzondering te zijn bij Deli-Lifestyle. Zodra ik de app sluit is de wifi weer beschikbaar.

Als ik voor chromecast kies dan verdwijnt het icoontje en gebeurt er verder niks. Chromecast werkt niet goed over het algemeen moet jouw apparatuur dus geen problemen opleveren. Niet op Samsung of Nexus of ipad. Maar over het algemeen moet jouw apparatuur dus geen problemen opleveren. Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen.

Welke kabels moet ik dan kopen. Alvast een vriendelijke dank en groet, wat kan ik het beste doen? Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, Ricardo.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Alvast bedankt voor jullie reacties. Ik wil via mijn laptop mijn gedownloade films bekijken met de chromecast. Wie zou mij kunnen helpen? Philips gebeld en ze geven aan dat het een oud toestel is en dat de Chromecast daarom niet werkt!!

Ik kan geen websites openen, maar wel bij youtube etc, geen whatsapps versturen. Uw bureaublad is een van de standaardtegels op het startscherm! Ik kan geen websites openen, maar wel bij youtube etc, maar wel bij youtube etc.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.09.2018 00:29 Denzel:
   Het uitschakelen van de Bonjour-service indien geïnstalleerd kan helpen bij het vinden van het Chromecast-apparaat. Mijn nieuwe chromcast werkt prima op de telefoon.

   15.09.2018 23:07 Rayan:
   Als dit Chromecast icoontje niet verschijnt dat bevindt je device bv smartphone zich niet in hetzelfde WIFI netwerk als de Chromecast. Het lukt mij niet om mijn Chromecast via mijn telefoon Samsung S3 te installeren.

   18.09.2018 12:43 Orrin:
   Klik op netwerk instellen en vul alle gegevens van het WIFI netwerk in.

  Ten anker

  Vond