• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Chinees sliedrecht golden city

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2018
Auteur: Nassima
Bekeken: 521

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het eten was prima vers en verzorgd en op de juiste tijd klaar gezet om af te halen. Hadden voorgerecht en hoofdgerecht.

Floor Otto punten. Vaak hier loempia's afgehaald. Het eten was prima en het personeel erg vriendelijk. Zowel in het restaurant als afhaal. Wat is uw kant van het verhaal?

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Lees ook onze privacyverklaring.

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Gaan volgende keer toch maar ergens anders eten, chinees sliedrecht golden city. Heel compleet met alles er bij. Goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Peter van Hoortudio Strating 10 punten.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Dat kan je aan mevrouw overlaten. Het eten was prima vers en verzorgd en op de juiste tijd klaar gezet om af te halen.

Vragen of opmerkingen

We bestellen hier al weer enkele jaren voor ons verjaardagsfeest en betalen al jaren het zelfde bedrag. Het eten was prima en het personeel erg vriendelijk. Reizigers die Golden City bekeken, bekeken ook. De jarige kreeg als attentie een fles wijn mee naar huis. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Alle restaurants in Sliedrecht De bediening was jong en had wat moeite de drukte te overzien. Goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Chinees sliedrecht golden city kwaliteit en vriendelijk personeel. De bediening is geweldig, zeker door mevrouw zelf. Er was meer dan genoeg en er werd aangevuld wanneer iets op was. Er was meer dan genoeg en er werd aangevuld wanneer iets op was!

Goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

In Golden City geweest? Deel je ervaringen!

De soep was erg lekker. Nu met familie en vrienden hier heerlijk gegeten. Bedankt voor de gezellige avond.

Nederland Belgi Nederland Servi. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Nederland Belgi Nederland Servi. Goede bediening met een lach. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Nederland Belgi Nederland Servi.

Er was meer dan genoeg en er werd aangevuld wanneer iets op was. Ook wij waren met grote groep. De soep was erg lekker.

Prima keuken, als je het vraagt kan er ook zonder smaarkversterker worden gekookt Het eten was prima vers en verzorgd en op de juiste tijd klaar gezet om af te halen. Stel AriaHenk een vraag over Golden City.

Prima keuken, als je het chinees sliedrecht golden city kan er ook zonder smaarkversterker worden gekookt Het eten was prima vers en verzorgd en op de juiste tijd klaar gezet om af te halen, chinees sliedrecht golden city. Stel AriaHenk een vraag over Golden City. Prima keuken, als je het vraagt kan er ook zonder smaarkversterker worden gekookt Het eten was prima vers en verzorgd en op de juiste tijd klaar gezet om af te halen.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven yes finishing touch epilator reviews jouw toestemming.

Openingstijden

Het was mij zeker niet om nieuwe loempia's te doen, maar wel dat er misschien in de keuken nagekeken zou worden om volgende ontevreden klanten te voorkomen.

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Wij zijn er al heel vaak geweest en we komen er nog steeds.

Prima Chinees zoals er chinees sliedrecht golden city 1 in iedere plaats te vinden is. Het enige verbeterpunt, soms mogen de afhaalmaaltijden van mij iets warmer zijn. Het enige verbeterpunt, soms mogen de afhaalmaaltijden van mij iets warmer zijn. Prima Chinees zoals er wel 1 in iedere plaats te vinden is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2018 09:46 Meggie:
   Eerst kwam het hoofdgerecht, op de vraag waar de soep was nam de dame snel het eten weer mee naar de keuken en kwam de tomatensoep. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

   25.10.2018 07:56 Welmoed:
   Eten is prima, samenstelling mag je zelf bepalen. Wij gaan hier bijna elke week eten, al jaren.

   04.11.2018 20:14 Selinde:
   Peter van Hoortudio Strating 10 punten. Ook de bediening was ondanks die drukte fantastisch, compliment!

  Ten anker

  Vond