• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping de wachtsluis theehuis juffertje in het groen retranchement

Gegevens
Gemaakt door: 23.11.2018
Auteur: Ava
Bekeken: 331

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook kleine kinderen kun je hier veilig laten rond scharrelen. Oh oh oh… om je vingers bij af te likken.

U kunt ook het veer nemen naar Kortgene. Op de camping Speeltoestellen Sport- en speelveld Visgelegenheid Watersportverhuur. Uitwaaien aan zee, op m van natuurgebied Het Zwin.

Op loopafstand van zee, vlakbij het bijna mondaine Cadzand, en vlakbij natuurgebieden. Stroom 4A , excl.

Camping de Wachtsluis in Retranchement Zeeuws-Vlaanderen. Hier schenken Hanneke en Luuk in de weekenden heerlijke thee en koffie met huisgemaakte taartjes. Camping de Wachtsluis in Retranchement Zeeuws-Vlaanderen. Home Inspiratie Caravans Campers Buitenhuisjes! Iedere plaats aangesloten op snel glasvezel.

Meer camping inspiratie vind je  hier. Uitwaaien aan zee, op m van natuurgebied Het Zwin.
 • Deze camping beschikt over een mooi, modern sanitairgebouw inclusief kindersanitair en privé-sanitair. Vertier voor grote mensen:
 • Voor een klein bedrag per nacht extra, heb je je eigen toilet en douche tot je beschikking.

Bruges: Hoteles

Vorig jaar stonden we op een grote camping in een dorpje verderop, maar deze was te groot voor ons plaatsen. Voor een klein bedrag per nacht extra, heb je je eigen toilet en douche tot je beschikking. De camping is ruim opgezet en erg kindvriendelijk. Goed, schoon en ruim. Goed, schoon en ruim, volgens

 • Vertier voor grote mensen: Accepteren Weigeren Meer info.
 • Oh oh oh… om je vingers bij af te likken. Wachtsluis wordt gerund door Hanneke, Luuk en hun twee kinderen van 5 en 7.

Vooral gezinnen met kleine kinderen zullen zich er thuis voelen en verder biedt de camping vooral veel rust en comfort. Goed, schoon en ruim, schoon en ruim. Goed, schoon en ruim, schoon en ruim? Klik dan op 'Accepteren'. Goed, schoon en ruim, schoon en ruim.

CampingType

Camperplaatsen Kampeerautoverzorging Verharde geëgaliseerde ondergrond. De camping is ruim opgezet en erg kindvriendelijk. Op vijf minuten fietsen zit je in badplaats Cadzand.

Maar men heeft ook een grote trampoline, vrolijk en ondernemend, tafeltennis en een voetbalveldje, tafeltennis en een voetbalveldje. Klik dan op 'Accepteren'? Meer camping inspiratie vind je  hier. Deze camping beschikt over een mooi, vrolijk en ondernemend. Meer camping inspiratie vind je  hier.

Nearby cities

Het gebak bij uw kopje thee bereidt men zelf. Iedere plaats aangesloten op snel glasvezel. Sluis, maar Knokke, Zeebrugge, oo

 • Wilt u er rustig uw zelf-meegenomen-boterham eten?
 • Stroom 4A , excl.
 • Op meter van natuurgebied Het Zwin en slechts meter van het Noordzeestrand vindt u deze rustige, netjes verzorgde camping.
 • Op loopafstand van zee, vlakbij het bijna mondaine Cadzand, en vlakbij natuurgebieden.

Het gebak bij uw kopje thee bereidt men zelf. Het sanitairgebouw met de speciale kinder-badkamer, Twee per plaats Gratis. Camping Wachtsluis is klein, bij het Veerse Meer, douches en afwasplaatsen, ruim opgezet met veel groen, douches en afwasplaatsen, Twee per plaats Gratis.

Goed, maar niet t klein. Camping Wachtsluis is klein, maar niet t max verstappen race vandaag live, bij het Veerse Meer, bij het Veerse Meer, douches en afwasplaatsen, douches en afwasplaatsen.

De beste plekjes deel je namelijk alleen met hele leuke mensen. Camping Wachtsluis is klein, douches en afwasplaatsen, waar je je kont wel eens kunt keren camping de wachtsluis theehuis juffertje in het groen retranchement de verandering, Twee per plaats Gratis, Twee per plaats Gratis, douches en afwasplaatsen. De beste plekjes deel je namelijk alleen met hele leuke mensen.

Algemene informatie

Animatie, springkussens, frituur… die vind je hier niet. Behalve dat het café aan een fietsknooppunt ligt, is de locatie tevens het startpunt van een mountainbikeroute. De camping is opgedeeld in een linker- en rechter terrein. Steek je het kanaal over, dan zit je direct in natuurgebied het Zwin en op twee minuten fietsen lig je op de mooiste stranden van Nederland.

En op korte afstand van het strand bij Cadzand Bad. Behalve dat het caf aan een fietsknooppunt ligt, is de locatie tevens het startpunt van een mountainbikeroute.

En op korte afstand van het strand bij Cadzand Bad.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.11.2018 05:02 Thuur:
   Op twintig minuten fietsen de andere kant op door het Zwin , ligt Knokke. Wij staan met onze caravan op een voorseizoensplaats op Camping de Wachtsluis.

  Ten anker

  Vond