• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bridge spelen op een tablet

Gegevens
Gemaakt door: 14.12.2018
Auteur: Sjoerd
Bekeken: 684

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarna kan iedereen direct beginnen. U kunt iedere dag deelnemen aan een uurs toernooi waar alle Funbridgers samenkomen! Ik heb al een account Log in op uw Funbridge account en profiteer van de voordelen waar u recht op heeft.

Ik heb al een account Log in op uw Funbridge account en profiteer van de voordelen waar u recht op heeft. Download Funbridge gratis en word lid van de grootste online bridgegemeenschap.

Oefening Speel iedere dag een onbeperkt aantal oefentoernooien van 1 spel! Daarna wordt de wedstrijd gespeeld met behulp van BridgeBoost en is er direct na het laatste spel een totaaluitslag.

Speel tegen de elite Neem het op tegen de beste Funbridge-spelers en grijp hiermee de kans om hun spel te analyseren. Aanmelden hoeft niet; gewoon om tien voo half acht aanwezig zijn.

Een drive op een niet NBB-club De drive hoeft niet te worden voorbereid. Een drive op een niet NBB-club De drive hoeft niet te worden voorbereid. Een drive op een niet NBB-club De drive hoeft niet te worden voorbereid. Dagtoernooien U kunt iedere dag deelnemen aan een uurs toernooi waar alle Funbridgers samenkomen. Leer bridgen met onze introductiecursus bridge.

Bekijk wat uw partner heeft geboden en stel vast of u hetzelfde zou hebben gedaan. Voor meer informatie zie de gebruikershandleiding. Deelnemers gaan willekeurig ergens zitten en zodra duidelijk is hoeveel paren er zijn wordt de wedstrijd gegenereerd.
 • Maak gebruik van de " gratis spellen " in uw proefabonnement om verschillende spelvariante te proberen en uzelf direct te vergelijken met duizenden andere spelers!
 • Volg leuke en interactieve cursussen.

Voordelen van Funbridge

U kunt iedere dag deelnemen aan een uurs toernooi waar alle Funbridgers samenkomen! Voor meer informatie zie de gebruikershandleiding. Een wedstrijd kan ook voorbereid worden in het NBB-programma. Hij kan ook de wedstrijd niet voorbereiden en wachten totdat de deelnemende paren een tafel hebben gekozen.

Dit zijn zonder spelen met tablets de meest voorkomende overtredingen. Volg leuke en interactieve cursussen. De deelnemers kunnen op een willekeurige plek plaatsnemen en zelf hun namen intoetsen op de tablet.

 • Ik heb al een account Log in op uw Funbridge account en profiteer van de voordelen waar u recht op heeft.
 • Door te bieden op de tablet zijn er minder overtredingen.

Deelnemers gaan willekeurig ergens zitten en zodra duidelijk is hoeveel paren er zijn wordt de wedstrijd gegenereerd? Uzelf, na een wedstrijd Na een wedstrijd kunt u al uw verrichtingen nauwkeurig bekijken en vergelijken met die van de andere deelnemers. Bridgetoernooien met uitleg door kampioenen bij elke hand. Deelnemers gaan willekeurig ergens zitten en zodra duidelijk is hoeveel paren er zijn wordt de wedstrijd gegenereerd. Uzelf, na een wedstrijd Na een wedstrijd kunt lippenbalsem tegen extreem droge lippen al uw bridge spelen op een tablet nauwkeurig bekijken en vergelijken met die van de andere deelnemers.

De verschillende spelmodi

Speel de spellen stap voor stap. Op deze manier wordt u eerlijk vergeleken met andere menselijke spelers. Er is een koppeling met BridgeBoost beschikbaar.

Dit zijn zonder spelen met tablets de meest voorkomende overtredingen. Kom in 1 van de 13 Funbridge series spelen en rangschik uzelf tussen spelers van uw niveau. Kom in 1 van salon du trezo horst 13 Funbridge series spelen en rangschik uzelf tussen spelers van uw niveau, bridge spelen op een tablet. Funbridge is een gemeenschap van meer dan Richt uw eigen team op en neem het op tegen teams wereldwijd?

Een wedstrijd hoeft niet te worden voorbereid.

Apparaten voor bridge online

Ik heb al een account Log in op uw Funbridge account en profiteer van de voordelen waar u recht op heeft. Serietoernooien Kom in 1 van de 13 Funbridge series spelen en rangschik uzelf tussen spelers van uw niveau! Voor meer informatie zie de gebruikershandleiding.

Vluchtelingen helpen in griekenland het filmpje en u ziet hoe het werkt. Impressie Bridge spelen met een tablet in het midden van de tafel, bridge spelen op een tablet. Een uniek speelsysteem Op Funbridge speelt u altijd zuid! Door te bieden op de tablet zijn er minder overtredingen. Bekijk het filmpje en u ziet hoe het werkt?

Het STOP kaartje komt automatisch en kan dus ook niet meer vergeten worden. Bekijk het filmpje en u ziet hoe het werkt. Serietoernooien Kom in 1 van de 13 Funbridge series spelen en rangschik uzelf tussen spelers van uw niveau.

Online bridge oefenen

De spelers tijdens de wedstrijd Het bieden met een tablet is prettiger dan met biddingboxen. Daarna wordt de wedstrijd gespeeld met behulp van BridgeBoost en is er direct na het laatste spel een totaaluitslag. Dan genereert hij de wedstrijd en iedereen kan meteen beginnen. Speel iedere dag een onbeperkt aantal oefentoernooien van 1 spel!

Een drive op een niet NBB-club De drive hoeft niet te worden voorbereid. Hij kan ook de wedstrijd niet voorbereiden en wachten totdat de deelnemende paren een tafel hebben gekozen. Hij kan ook de wedstrijd niet voorbereiden en wachten totdat de deelnemende paren een tafel hebben gekozen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.12.2018 02:50 Cas:
   Het aarzelen en rommelen in het eigen biedbakje is verleden tijd. Dagtoernooien U kunt iedere dag deelnemen aan een uurs toernooi waar alle Funbridgers samenkomen!

  Ten anker

  Vond