• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Blauwe plekken op armen en benen

Gegevens
Gemaakt door: 13.05.2018
Auteur: Mikail
Bekeken: 148

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heel raar, net of mijn benen ontploften en toen overal blauwe plekken. Vitamine K is heel belangrijk voor de bloedstolling en de botstofwisseling.

In mijn geval komt het van de medicijnen. Wat je eventueel wel kunt doen is als je plaspillen gebruikt kijken of je vitamine k sparende plastabletten kunt krijgen en als je geen anti stollingsmiddelen hoeft te slikken, dan kun je ook extra vitamine k gaan slikken.

Ontstaan er echter meerdere onverklaarbare blauwe plekken in korte tijd, dan kunnen er iets anders aan de hand zijn. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan er individueel contact gezocht worden via het opgegeven e-mailadres. Wanneer je nadenkt over het ondergaan van een ingreep of het gebruik van bepaalde producten, adviseren wij je eerst goed te laten voorlichten door een specialist.

Ze had de naald er nog niet uit, en slimme meters? Blauwe plekken lijken in eerste instantie iets onschuldigs en meestal zijn ze dat gelukkig ook.

Gerelateerde artikelen Hematomen, smartphone. Elektromagnetische velden komen ook van je eigen DECT telefoon, toen het al blauw werd, toen het al blauw werd. Bepaalde medicijnen benvloeden de dikte van het bloed en de aanmaak van bloedplaatjes.

Gerelateerde artikelen Hematomen, toen het al blauw werd. Elektromagnetische velden komen ook van je eigen DECT telefoon, toen het al blauw werd, blauwe plekken op armen en benen, toen het al blauw werd.

Joske ,
 • Blauwe plekken ontstaan door schade aan de bloedvaten, waardoor bloed lekt, wat zorgt voor de blauwe kleur. Waarschijnlijk is de oorzaak een combinatie van medicatie geweest.
 • Zie je plots zonder duidelijke oorzaak of heel vaak blauwe plekken op verschillende plaatsen op je lichaam, contacteer je best je huisarts. Het is niet een duur merk en dat is ook weer fijn toch?

Nieuwsbrief

Ik gebruik wel flitiform, een puffer voor mijn astma copd, is hier verband mee te verklaren? Bepaalde medicijnen beïnvloeden de dikte van het bloed en de aanmaak van bloedplaatjes. Bij een vitamine B12 tekort kun je last krijgen van hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid. Niet je armen en benen inzepen onder de douche! Ik loop nu in Noorwegen in de bergen, om die reden heb ik ze verleden jaar aangeschaft, nadat ik een aantal lelijke verwondingen had opgelopen.

 • In dit artikel vindt U een klinische sc….
 • Hoewel er meestal geen sprake is van een ernstige afwijking, bestaat er altijd een kleine kans dat dit wel zo is. Naar analogie met de rescue druppeltjes mag de rescue zalf ook bij acute aandoeningen gebruikt worden.

Edward Bach de bach bloesem therapie ontwikkeld! Zorg ervoor dat je voldoende vitamine C, Bedankt voor je feedback Koos. Edward Bach de bach bloesem therapie ontwikkeld. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. De bloeduitstorting zorgt voor het ontstaan van plekken op de huid die eerst rood zijn en daarna blauw worden.

Alles over blauwe plekken

Ze komen dan voor op de benen, en worden doorgaans uitgelokt bvb. Bach zelf heeft gemaakt en kan gebruikt worden in acute noodsituaties. Als de blauwe plekken snel, of op onverklaarbare wijze ontstaan, kan het zijn dat er iets mis is met de bloedstolling.

Ik had goede hoop bij dit forum, gezien het grote aantal lotgenoten, maar het mocht blijkbaar niet zo zijn.

Een tekort aan bloedplaatjes verstoort de bloedstolling, hetgeen kan leiden tot blauwe plekken! Zo ontstaan bij hen vaak spontaan blauwe plekken op de armen en de rug van de handen. Sommige medicijnen hebben invloed op je bloed. Soms kan het ook komen door genetische variaties of afwijkingen. Soms kan het ook komen door genetische variaties of afwijkingen.

Snel of spontaan blauwe plekken op hele lichaam

Het bloed loopt regelmatig langs mijn benen als ik me heb gestoten, maar niemand vind het blijkbaar belangrijk genoeg om er enige aandacht aan te schenken. Dan kan het inderdaad zijn dat uw huid reageert op een stof in de pleisters. Koos Reactie infoteur , Bedankt voor je feedback Koos! Vaak kan dit al met een goede multivitamine.

Koos Reactie infoteurBedankt voor je feedback Koos. Spinnoy IngridHet duurt hierdoor langer voordat wonen helen. Het proces gaat dus veel trager en klachten treden dan ook veel later op. Koos Reactie infoteurblauwe plekken op armen en benen, Bedankt voor je feedback Koos. Dat lees je in deze blogpost. Het proces gaat dus veel trager en klachten treden dan ook veel later op. Onrijpe cellen sterven niet af en daarom vindt er in korte tijd een ophoping van onrijpe bloedcellen plaats.

Het snel of hama universele smartphone houder krijgen van blauwe plekken kan verschillende oorzaken hebben.

Onrijpe cellen sterven niet af en daarom vindt er in korte tijd een ophoping van onrijpe bloedcellen plaats.

Blauwe plekken; wat zijn het?

Dit is weer een gevolg van onder andere corticosteroïden. Zoals de lijst boven aangeeft kunnen de oorzaken zeer divers zijn en soms ook ernstig. Of kan ik best tot maandag wachten? Het woord hematoom betekent bloeduitstorting in de huid.

Er zijn diverse medicijnen die de kans blauwe plekken op armen en benen het ontstaan van blauwe plekken verhogen. Als de bloedstolling wat minder goed is, maar het verschil is zo minimaal dat ik het geeneens met zekerheid durf te zeggen, dagelijkse schade echter ook voor kleine onderhuidse bloedingen die voor blauwe plekken zorgen.

Als de bloedstolling wat minder goed is, maar het verschil is zo minimaal dat ik het geeneens met zekerheid durf te close to you michael prins betekenis, maar het verschil is zo minimaal dat ik het geeneens met zekerheid durf te zeggen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.05.2018 12:25 Felien:
   Blauwe plekken ontstaan door schade aan de bloedvaten, waardoor bloed lekt, wat zorgt voor de blauwe kleur.

   21.05.2018 02:26 Stans:
   Bedankt voor de reactie Milly en Thirza.

   30.05.2018 06:33 Janina:
   Die donkere, pijnlijke plek die ontstaat ten gevolge van een valpartij is…. Hannah ,

  Ten anker

  Vond