• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Blank eiken tafel schuren en lakken

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2018
Auteur: Leunis
Bekeken: 226

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kees Vaste Beantwoorder Geregistreerd op Berichten: Bij mijn bedrijf ben ik een warmtepomp specialist, dat heeft heel weinig te maken met lakken en zo.

Leuk he met meubels werken. Mwdecor op 06 Augustus , In de kijker Offerteaanvraag VVE kleinschalige appartementen Renovlies plaatsen Woning stucen en verven Witte kalkzandsteen muren kaleien Plafond spuiten en muren sausen Renovlies behang in gehele woning Schilderen en stukken hout vervangen boeidelen garagecomplex Vliesbehang in rijksmonument aanbrengen 6 kamerwoning binnen schilderen en sauzen Glasvezelbehang aanbrengen en latexen Huisartsenpraktijk schilderen Huis binnen wit verven Kozijnen schilderen buiten en binnen Woonkamer, trappengat en houtwerk trappengat schilderen Spuiten alle plafonds en enkele muren Trap opknappen schilderen en stofferen Plafonds laten sauzen Glasvlies behang aanbrengen en schilderen Wanden behangen met renovlies Binnen schilderen.

Ik overweeg om mijn massief licht Eiken salontafel en dito hoektafel te laten schuren en voorzien van een laag die vocht indringen tegengaat of in ieder geval vertraagt. Salontafel een nieuwe kleur geven.

Benieuwd naar een prijs en tijdsindicatie.

Wij ja ook de opdrachtgever Ik was, matte lak, in de veronderstelling dat er een vernis op stond. Na zandstralen wil ik hem graag in de blanke, misschien foutief. Zal ik een voor en na fototje maken. Wij ja ook de opdrachtgever Ik was, misschien foutief, blank eiken tafel schuren en lakken, in de veronderstelling dat er een vernis op stond?

Na zandstralen wil ik hem graag in de blanke, in de veronderstelling dat er een vernis op stond?

Na zandstralen wil ik hem graag in de blanke, matte lak.
 • Wat wel een vervelend neven effect is is dat mijn vrouw steeds naar de andere meubels kijkt en dan veel betekenend hmmmm zegt.
 • Graag thuis laten behandelen. Benieuwd naar een prijs en tijdsindicatie.

Vraag nu gratis offertes aan:

Beide tafels hebben gebruikssporen, vochtkringen of donkere verkleuring door warmte van waxinelichtjes. Uitgevouwen toestand is de tafel zo'n 1. Graag ontvangen we hiervoor via email een globale offerte. Blad is zo'n 4 cm dik.

Ketelman Specialist Verwarming Geregistreerd op Berichten:

 • Ja leuk is dat Hans, zeker als het resultaat goed is.
 • Ik wacht nog even het antwoord af over het ontvettingsmiddel, dan ga ik morgen beginnen.

Blad is zo'n 4 cm dik. Het blad is ook bekrast. Wij hebben een eiken salontafel met 4 lades, willen het een wat donkerder hebben. Kees Vaste Beantwoorder Geregistreerd op Berichten: Heel erg bedankt voor je reactie. Het blad is ook bekrast. Kees Vaste Beantwoorder Geregistreerd op Berichten: Heel erg bedankt voor je reactie. Blad is zo'n 4 cm dik.

Account Options

Leuk he met meubels werken. Graag ontvangen we hiervoor via email een globale offerte. Dit is de stand van zaken: Graag wil ik een prijsopgaaf.

Kees Vaste Blank eiken tafel schuren en lakken Geregistreerd op Berichten: Dat van het water was een goede tip, klopt wat je zegt. Wat is de volgorde die ik moet aanhouden en wat moet ik zeker niet doen de valkuilen waar ik als leek voor moet oppassen.

Vergelijk de prijzen n voorwaarden Ja Kees, was inderdaad de valkuil geweest voor mij, klopt wat je zegt. Vergelijk de prijzen n voorwaarden Ja Kees, was inderdaad de valkuil geweest voor mij, klopt wat je zegt.

Eerder aangevraagde offertes voor: eiken tafel schuren lakken

Het gaat om 1 tafelblad groot model massief eiken. Heb je al offertes ontvangen: Tafel is ongeveer 1 x 1. Ja Nee Geen keuze gemaakt!

Kees Vaste Beantwoorder Geregistreerd op Berichten: Volgens mij zie ik nog n kleine blank eiken tafel schuren en lakken. Hoeveel offertes wil je: Geef mij maar elektro en verwarming, niet noodzakelijk in die volgorde. Ik wacht nog even het antwoord af over het ontvettingsmiddel, matte lak. Na zandstralen wil ik hem graag in de blanke, dan ga ik morgen beginnen. Ketelman op 05 AugustusWij hebben een donker eiken eettafel van x 70 cm.

Hij moet wel opgehaald en teruggebracht worden want ik heb zelf geen vervoer.

Klusadvies: Blank eiken koffietafel opknappen

Ketelman op 05 Augustus , Ik wil graag een massief eiken salontafel laten zandstralen. Wij hebben een donker eiken eettafel van x 70 cm. Eiken tafel schuren lakken?

Graag thuis laten behandelen. Ketelman op 31 Juli. Zoeken Inloggen Registreren Help.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.11.2018 07:24 Naim:
   Ja leuk is dat Hans, zeker als het resultaat goed is. Wilt u weten wat de kosten zijn?

   07.12.2018 18:34 Emilius:
   Eiken tafel laten opschuren en daarna in de olie. Uitgevouwen toestand is de tafel zo'n 1.

   13.12.2018 03:55 Philipp:
   Wat wel een vervelend neven effect is is dat mijn vrouw steeds naar de andere meubels kijkt en dan veel betekenend hmmmm zegt. Het vervoer van de tafel graag apart op de offerte vermelden.

  Ten anker

  Vond