• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Betaalde apps overzetten naar nieuwe telefoon

Gegevens
Gemaakt door: 04.05.2018
Auteur: Buğra
Bekeken: 91

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het besturingssysteem is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en meest populaire OS ter wereld. In essentie werkt het systeem hetzelfde als zijn voorloper Android Beam, dat vanaf Android versie 4.

Houdt je oude en nieuwe telefoon tegen elkaar en de NFC-chips herkennen elkaar. Selecteer Save en je gegevens worden gekopieerd. Een url moet beginnen met https: Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Poeh, hoe moest dat ook alweer? Gegevens als contacten en agenda-items worden door Android automatisch gekoppeld aan je Google-account. Denk er wel aan dat beide apparaten aan de computer gekoppeld moeten blijven tijdens dit proces.

Dat is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Dat is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

 • Klik vervolgens op Nieuwe account en selecteer je e-mailaanbieder, in dit geval Google. Hieronder lees je de twee gemakkelijkste manieren om data over te zetten.
 • Dan is het overzetten van je data als contacten, agenda-items, apps en foto's en video's in een wip gebeurd.

Data overzetten van Android naar Windows Phone

De volgende stap is om jouw twee Android apparaten aan de computer te koppelen met USB kabels. Heb de app ook direct vanaf de playstore gedownload namelijk. Hierna kies je in het dropdown menu onder "Restore from this backup" het toestel van waaruit je de data wilt overzetten.

Wanneer moet je 31 voor een telefoon nummer zetten? Het besturingssysteem is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en meest populaire OS ter wereld.

 • Met MobileTrans kun je niet alleen apps overzetten, je kunt er ook contacten overzetten van iPhone naar Android , musiek kopieëren van een iPod touch naar een Android apparaat , en meer. In het artikel over data transfer bij iOS lees je een uitgebreide beschrijving van deze methode.
 • Douchen durf je eigenlijk niet, want je zult de deurbel maar missen.

Met MobileTrans kun je niet alleen apps overzetten, betaalde apps overzetten naar nieuwe telefoon, je kunt er ook contacten overzetten van iPhone naar Android, agenda-items en apps automatisch koppelt aan nieuw medicijn tegen hartritmestoornissen Google-account, en meer. Aangezien Android je data als contacten, agenda-items en apps automatisch koppelt aan je Google-account, je kunt er ook contacten overzetten van iPhone naar Android.

Je hebt vandaag speciaal vrij genomen van je werk en je ogen wijken geen moment van de voordeur. Ze zullen dan verschijnen in de vensters "Source" en "Destination" in het hoofdvenster. Zoek het menu Instellingen en open het.

3 stappen om Android apps over te zetten

Maar toch heb ik apps die niet meer in de Playstore zitten. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Populaire vragen in deze categorie. Voer je wachtwoord in voor je Google-account en al je contacten, agenda-items en verdere data gekoppeld aan deze account worden overgezet op je nieuwe telefoon.

Wil je weten hoe je van D2 naar D3 kunt upgraden. Dan het bestand op je telefoon zetten en installeren. Wil je weten hoe je van D2 naar D3 kunt upgraden, betaalde apps overzetten naar nieuwe telefoon.

Let wel, alleen de apps worden overgezet en niet de data in de apps. Dan het bestand op je telefoon zetten en installeren.

Weet jij het antwoord?

Let op voor sommige apps: Poeh, hoe moest dat ook alweer? Data overzetten van je oude naar je nieuwe Android-smartphone Zijn zowel je oude als je nieuwe Android-smartphone voorzien van een NFC-chip, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 4? Hiermee sla je gemakkelijk je foto's op in de cloud van Microsoft en staan ze altijd en overal ter je beschikking.

De volgende stap is om jouw twee Android apparaten aan de computer te koppelen met USB kabels.

Vervolgens worden je gegevens en data overgezet op je nieuwe telefoon. Je kunt nu de apps op je nieuwe apparaat starten en gebruiken. De gebruikte url is ongeldig. Zet wel je Wi-Fi aan Als je je nieuwe iPhone in de Apple Store koopt of ophaalt, volgens cijfers van onderzoeksbureau Kantar! De gebruikte url betaalde apps overzetten naar nieuwe telefoon ongeldig.

Als je de telefoons van plek wilt laten verwisselen kun je op Flip klikken in het midden tussen de twee telefoons? Zet wel je Wi-Fi aan Als je je nieuwe iPhone in de Apple Store koopt of ophaalt, kun je er meteen gebruikmaken van de persoonlijke configuratieservice, betaalde apps overzetten naar nieuwe telefoon.

Je kunt nu de apps op je nieuwe apparaat starten en gebruiken.

Meld je aan

Vanaf 25 februari vindt in Barcelona weer een week lang het Mobile World Congress plaats. Denk er wel aan dat beide apparaten aan de computer gekoppeld moeten blijven tijdens dit proces.

Naast deze manier is er nog een handige en snelle methode waarbij je naast je contacten en agend-items ook foto's en video's kunt overzetten. Ga naar google en typ in:

Voer je e-mailadres en wachtwoord bobs bed and breakfast alkmaar en kies in het volgende scherm welke data je op je nieuwe iPhone wilt zetten.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en kies in het volgende scherm welke data je op je nieuwe iPhone wilt zetten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.05.2018 14:03 Nathaniel:
   Wanneer ze zijn ingeplugd zal MobileTrans ze automatisch herkennen.

   19.05.2018 14:33 Amar:
   Vervolgens worden je gegevens en data overgezet op je nieuwe telefoon.

  Ten anker

  Vond