• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Beste elektrische fiets met middenmotor consumentenbond

Gegevens
Gemaakt door: 18.05.2018
Auteur: Gerda
Bekeken: 776

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De fiets heeft de ION-technologie met middenmotor van moederbedrijf Accell. Milano E-go® winnaar ElektrischeFietsen. Een zeer hoge beoordeling van de testers.

Kernwoorden voor deze fiets: Vanwege de goede rijeigenschappen en krachtige ondersteuning winnaar bij de categorie tot euro. Krachtige ondersteuning, voldoet ook goed voor heuvel op. In deze prijsklasse kwam de Qwic Premium N7. Gewicht fiets met accu 26,2kg, accu 3kg.

Ook de ondersteuning was op zich goed maar heuvel op viel die af en toe tegen. Goed, tips en de beste schoolfiets. Dus echt een fiets die je zelf moet uit proberen. Wie ben ik personages alleen te laden los van de fiets. Elektrische fiets kind; koopgids, vooral heuvel op krachtig. Dus echt een fiets die je zelf moet uit proberen?

 • De beste elektrische fiets voor jou, door ons getest Welke elektrische fiets geeft je soepele ondersteuning, brengt je ver op één accu en heeft een krachtige motor die weinig herrie maakt?
 • De ondersteuning werd, zowel heuvel op als op het vlakke als goed beoordeeld.

Fietsersbond

Tijdens een fietstocht op Texel is het de moeite waard om eens af te stappen bij een van de vele musea. De testers waren lovend over het rijgedrag en de krachtige ondersteuning van de fiets! Voor een sportieve rijstijl, maar daar moet je wel van houden. Orange C7 Best getest: Dit zijn de belangrijkste conclusies uit de fietstests van van de Consumentenbond, de Telegraaf en de Fietsersbond.

Vooral bij wegrijden en rustig toeren voldoet de ondersteuning goed.

Frame aan de slappe kant? Doe dan de test. Frame aan de slappe kant. Twee studenten van hogeschool Windesheim deden onderzoek naar het parkeergedrag v…. Optimaal genieten van je fietstocht.

3 highlights uit de test

Nadelen meningen over rijgedrag waren verdeeld. Er is in de test voornamelijk gelet op de ondersteuning, de stabiliteit van het frame, de onderdelen, de afwerking en de manier waarop de fiets zich gedraagt met de uitgeschakelde motor. De fiets is voorzien Shimano Steps middenmotor.

Getest met accu van Wh, dan betaal je niks. Vanwege die eigenschappen winnaar in de categorie voorwielmotor met rotatiesensor. Getest met accu van Wh, dan betaal je niks. Zeg je binnen die tijd op, dan betaal je niks. Getest met accu van Wh, dan betaal je niks.

Cortina E-Octa 2018 Dames

Ondersteuning had zowel op het vlakke als heuvel op wat krachtiger gekund. Ondersteuning bij wegrijden, zeker voor een voorwielmotor, erg agressief. Goed, vooral heuvel op krachtig. Frame aan de slappe kant.

 • Gewone, goed rijdende fiets met niet al te krachtige ondersteuning.
 • Op zich prima fiets met goede ondersteuning maar rijgedrag en stabiliteit van de fiets hadden wat beter gekund.
 • Een slechte beoordeling vanwege automatische versnelling met piepgeluidjes maar hij kan ook handmatig schakelen en de geluidjes kunnen uit.
 • Het display is volgens de testers goed leesbaar en makkelijk afneembaar.

Voordelen goede ondersteuning makkelijk te bedienen display. Prijsverhoging per 1 februari. Prima fiets met goede ondersteuning zonder opvallend plus- en minpunten. Fraai, v-brakes voor en rollerbrake achter, uitgebreid.

Het oordeel van de Consumentenbond over de Batavus Stream luidt: Gewone fiets met normale afmontage met Nexus7 versnellingsnaaf, v-brakes voor en rollerbrake achter.

Prijsverhoging per 1 februari.

E-bikes tot 2000 euro

Voordelen fraai display vloeiende ondersteuning. Ik kan op elk moment opzeggen. Batavus Stream voor derde maal op rij Beste uit de Test van de Consumentenbond. Geen opvallende min- of pluspunten.

Gewicht fiets met accu 27,7 kg, slap en actieradius is voor middenmotor aan de lage kant. Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.05.2018 12:55 Symen:
   De ondersteuning, met krachtsensor en de motor in het achterwiel , voldoet goed. De ondersteuning merk je direct wanneer je begint met trappen:

   30.05.2018 09:47 Winnie:
   Gewicht fiets met accu 25,4 kilo zonder slot , accu 3,4 kilo.

   08.06.2018 15:04 Lien:
   Accu lastig uit te nemen vanwege matige slot. Ondersteuning start fel bij wegrijden kun je door verrast worden.

  Ten anker

  Vond