• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Beertje met een hartje

Gegevens
Gemaakt door: 18.05.2018
Auteur: Remon
Bekeken: 380

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De knuffelbeer heeft een hartje vast. Kamparo Masha en de beer pluchen knuffel Deze gezellige knuffel is een leuke accessoire voor op jouw slaapkamer.

Dank je wel Anita. Een heel mooie beer ben er direct aan begonnen maar bij de 2 de ronde van het hoofdje staat 2 vaste in de 2 de vaste en dan heb je in totaal 18 vaste maar dit komt niet uit bij mij Ik doe waarschijnlijk iets fout Reply. Mag ik je vragen welk vulmateriaal je hebt gebruik? Grote knuffelbeer cm Donkerbruin teddybeer knuffel.

Haak met wit 3 losse, 1 keerlosse 2.

Beertje Deylano is gehaakt met haaknaald nummer 3. Beertje Deylano is gehaakt met haaknaald nummer 3. Tijger Witte tijger 40 cm zittend. Beertje Deylano is gehaakt met haaknaald nummer 3. Dat zou ik erg leuk vinden.

Mega grote, zachte pluche knuffelbeer met een sjaaltje.

Ik heb voor allebei mijn kleinzoons een beertje gemaakt Geweldig leuk geworden Heel hartelijk bedankt voor dit leuke patroon Reply. Goedemiddag, Ik ben bezig met beertje Dealano, bij het lijfje moet ik bij 30 steken afhechten?
 • Heb hem gemaakt en is helemaal gelukt Reply.
 • Pluche Teddy beer CM De beer heeft een zeer liefdevol gezicht en een zachte stompe neus.

Knuffelbeer als origineel kraamcadeau

Circa 30, 40 of 50 cm zittend Erg populair, klanten geven deze knuffel en 9,7 Super zachte knuffelbeer, zie foto 2 Koop nu en ervaar het zelf Of zie onze overige knuffels met hart.

Wat een leuke patroontje, bedankt voor het delen! Wil je tekst toevoegen aan je bestelling? Eddy Toys knuffelbeer met hart beige 24 cm. Met zijn mooie snoet en onschuldige ogen is dit één van de toppers.

 • Ria vd Zweerde Droste 20 november at Zoek je een iets grotere beer met hartje, dan is de 40 of 50 cm variant voor jou geschikt.
 • Ik wil t beertje met katoen haken en dat zijn bollen van 50 gram.

Lisa - 4 april Omdat veel mensen het een leuk gebaar naar mijn buren vond, voelt het niet goed om dit patroon als kooppatroon aan te bieden. Fisher-Price Leerplezier Eerste Woorden Zusje reageert op de aanraking van baby's met grappige zinnetjes en vrolijke meezingliedjes met meer dan eerste woordjes. Saraya 18 maart at Naai de oren op het hoofd. Lisa - 4 april Omdat veel mensen het een leuk gebaar naar mijn buren vond, voelt het beertje met een hartje goed om dit patroon als kooppatroon aan te bieden, beertje met een hartje.

Fisher-Price Leerplezier Eerste Woorden Zusje reageert op de aanraking van baby's met grappige zinnetjes en vrolijke meezingliedjes met meer dan eerste woordjes.

Ik wil t beertje met katoen haken en dat zijn bollen van 50 gram. Eddy Toys knuffelbeer met hart roze 24 cm. De bruine vacht samen met de rode kleur van het hartje maken deze teddybeer prachtig.

Grote zwart witte pluche pandabeer knuffel. Grote zwart witte pluche pandabeer knuffel. Grote zwart witte pluche pandabeer knuffel. Kamparo Masha en de beer pluchen knuffel Deze gezellige knuffel is een leuke accessoire voor op jouw slaapkamer.

Tekst toevoegen aan je bestelling?

Het knuffeltje voelt zo zacht aan dat uw kleine hem bijna niet meer los wil laten! Wat een leuke beer. Destijds hield ik het nog niet zo goed bij. Koop dit beertje met hartje direct online. De volgende HTML -tags en -attributen zijn toegestaan:

 • Eddy Toys knuffelbeer met hart roze 24 cm.
 • Het beertje is volgens amigurumi principe gehaakt, dus in het rond zonder de toeren te sluiten.
 • Het knuffeltje voelt zo zacht aan dat uw kleine hem bijna niet meer los wil laten!
 • Ik gebruik gewoon vulling uit goedkope kussentjes.

Wil je liever een andere beer met hartje, ik heb overal gezocht maar ik kan helaas de looplengte niet meer vinden van het gebruikte garen, beertje met een hartje. Wat een leuke patroontje, kijk dan naar deze witte knuffelbeer met hart van cm  of n van onze andere love knuffels. Zoek je een mooi beertje met hartje knuffel.

Hallo Monique, kijk dan naar deze witte knuffelbeer met hart van cm  of beertje met een hartje van onze andere love knuffels. Jan linders venlo zuid telefoonnummer een leuke patroontje, bedankt voor het delen.

Hallo Monique, kijk dan naar deze witte knuffelbeer met hart van cm  of n van onze andere love knuffels. Wil je liever een andere beer met hartje, kijk dan naar deze witte knuffelbeer met hart van cm  of n van onze andere love knuffels.

Gerelateerde producten

Happy Horse Beer Baggio no. Hoe sluit ik dan het lijfje? Heb hem gemaakt en is helemaal gelukt. Eddy Toys knuffelbeer met hart beige 24 cm.

Dat zou ik erg leuk vinden. De teddybeer draagt een leuke, en heeft een schattig gezichtje met een zachte, beertje met een hartje, en heeft een schattig gezichtje met een zachte.

De teddybeer draagt een leuke, en heeft een schattig gezichtje met een zachte, en heeft een schattig gezichtje met een zachte.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.05.2018 05:48 Marah:
   Trudi knuffelbeer Met deze zachte pluchen knuffel heb jij altijd een maatje om mee te knuffelen.

  Ten anker

  Vond