• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ark van noach speelgoed intertoys

Gegevens
Gemaakt door: 26.05.2018
Auteur: Karina
Bekeken: 478

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. De zonvloed komt eraan! Een prachtig uitgevoerde sorteerkus, met het indrukwekkende Ark van Noach verhaal als thema.

Dit artikel heeft ean Ark van Noach met savannedieren. De set bestaat uit 12 blokken en zit verpakt in een houten doosje. Deze leuke kinderspellen stimuleren spelenderwijs de fijne motoriek, het herkennen van vormen en de behendigheid De spellen zijn gemaakt van echt, FSC-gecertificeerd hout Keuze uit 3 verschillende varianten: Jumini Noah's Ark vormenstoof Zebra's, giraffen, leeuwen en olifanten willen allemaal in de ark van Noah. Verzilverd Muziekdoosje Ark van Noach Zilverstad.

Met deze stevige ark kunnen kinderen het beroemde verhaal van Noach naspelen, ark van noach speelgoed intertoys. Ilustratie van de Ark van Noach door Colin Thompson. Fantastisch voor urenlang speel en leerplezier. Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal. Fantastisch voor urenlang speel en leerplezier. Met deze stevige ark kunnen kinderen het beroemde verhaal van Noach naspelen.

Vigatoys - Ark van Noach.
  • Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners. Bigjigs - Mobiel - Ark van Noach.
  • Noach's 3 in 1 Ark hout I'M toy, met 8 dierenparen, Noach en zijn vrouw.

Deze staat op een groot speelbord van hout en staat te wachten tot alle dieren via een gele trap omhoog het schip binnengaan. Het bootdek is afneembaar en hierin kunnen mannetjes, dieren en accessoires opgeborgen worden. De set bestaat uit 12 blokken en zit verpakt in een houten doosje. Zet de dieren per twee en laat ze in de Ark stappen onder het alziende oog van Noah zodat ze allemaal beschutting vinden tijdens de grote stortvloed.

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

  • De ark is heen en weer te wiebelen en beschikt over verschillende dieren. De dieren kunnen via een oprit het schip op.
  • De meeuwen kunnen middels magneetjes op het dak "geplakt" worden en de andere dieren kunnen via de juiste openingen aan weerszijden van de ark naar binnen geduwd worden.

Gelukkig heeft Noach een ark gebouwd! Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal. Gelukkig heeft Noach een ark gebouwd! Gelukkig heeft Noach een ark gebouwd. Gelukkig heeft Noach een ark gebouwd.

Haba - Mijn eerste ark van Noach. Leuke puzzel van de ark van Noach met natuurlijk de verschillende dieren die in de ark gaan. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. Ark van Noach Sorteer Kubus.

Playwood Ark van Noach Deze leuke ark van noach van het merk van I'm toy is leuk om mee te spelen. Je kunt alle dieren makkelijk opbergen en je ark overal mee naartoe nemen. Playwood Ark van Noach Deze leuke ark van noach van ark van noach speelgoed intertoys merk van I'm toy is leuk om mee te spelen. Playwood Ark van Noach Deze leuke ark van noach van het merk van I'm toy is leuk om mee te spelen.

Gooi met de dobbelsteen een kleur.

Legler Ark van Noach De ark van Noach is klaar om alle dieren aan boord te nemen voor de grote overstroming. Bigjigs Toys houten ark van Noach.

Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Polesie Ark van Noach Vormenbox Dit artikel heeft ean

Noach moest een ark moest bouwen en alle dieren moeten mee omdat er een vloedgolf komt. Castorland vloerpuzzel Noah's Ark 40 stukjes Maxi. Leuk mobieltje voor in de box of boven het bed. Viga Toys Ark van Noach speelset!

Castorland vloerpuzzel Noah's Ark 40 stukjes Maxi, ark van noach speelgoed intertoys. Leuk mobieltje voor in de box of boven het bed. Het spel bevordert de creativiteit en helpt bij de hand oog cordinatie.

Wacht tot de zondvloed voorbij is en laat de dieren weer van boord. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Door een eenvoudige steekconstructie kan de h

Als je niet in het water met deze ark speel, dan kun je hem rollen op Verder trainen ze ook probleemoplossende vaa Playwood Ark van Noach Deze leuke ark van noach van het merk van playwood is leuk om mee te spelen. Als je niet in het water met deze ark speel, ark van noach speelgoed intertoys, dan kun je hem rollen op Verder trainen ze ook probleemoplossende vaa Playwood Ark van Noach Deze leuke ark van noach van het merk van playwood is leuk om mee te spelen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0