• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Apple iphone opnieuw installeren

Gegevens
Gemaakt door: 21.12.2018
Auteur: Rihab
Bekeken: 951

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik gebruik ook time-machine. Ik gebruik een Imac eind met Sierra.

App blokkeert of reageert niet meer App kan niet worden geopend of wordt onverwacht afgesloten App presteert niet zoals verwacht. Dan installeer je toch weer al oude troep wat je juist niet wilt? Ze staan namelijk niet in iCloud en worden bij een clean install dus ook niet makkelijk weer teruggezet.

Als je die zaken meeneemt is het een behoorlijk langdurig klusje. Houd het programma ingedrukt. Standaardantwoorden aanpassen voor Mail iCloud-fotobibliotheek: Heb je naast de gangbare Google, iCloud of Hotmail accounts eigen adressen ingesteld staan?

Als apple iphone opnieuw installeren geen gegevens van de app wilt verliezen, maakt u eerst een reservekopie van uw gegevens. Nu weet ik niet welk wachtwoord ingevoerd moet worden? Als u geen gegevens wat betekent sociale zekerheid de app wilt verliezen, moet normaal zonder apple id, apple iphone opnieuw installeren. Als u geen gegevens van de app wilt verliezen, moet normaal zonder apple id.

Als u geen gegevens van de app wilt verliezen, maakt u eerst een reservekopie van uw gegevens.

Nadat u een app hebt verwijderd van uw iPhone, probeert u de volgende stappen om deze opnieuw te installeren. Hier adverteren - Advertise here. Kies in het venster waarin je een schijf moet selecteren de huidige harde schijf die je zojuist hebt gewist.

Een herinstallatie (clean install) uitvoeren

Met de stick kun je jouw mac herstellen en direct macOS Sierra installeren. Tik op de 'x' in de hoek van de app die u wilt verwijderen. Hij vraagt nog steeds om een Apple ID. Als u de iPhone opnieuw wilt opstarten, schakelt u de iPhone eerst uit door de knop voor de sluimerstand ingedrukt te houden tot een rode schuifknop verschijnt.

Daarnaast kun je altijd een exacte kopie van je huidige harde schijf maken met een applicatie zoals SuperDuper hoe lees je in dit artikel.

Wesley Fabry 25 september om Raadpleeg Veelgestelde vragen over de App Store. Wesley Fabry 25 september om Raadpleeg Veelgestelde vragen over de App Store, apple iphone opnieuw installeren.

Wesley Fabry 26 juli om. Wesley Fabry 26 juli om. Wesley Fabry 26 juli om.

Opnieuw instellen

Als u de iPhone opnieuw wilt opstarten, schakelt u de iPhone eerst uit door de knop voor de sluimerstand ingedrukt te houden tot een rode schuifknop verschijnt. Heb hem nu daar ook verwijdert, maar hoe moet ik nu verder? Wesley , Waarom is het beter een kopie via SuperDuper te maken aub?

Is er een manier om Mavericks of vroegere os te installeren?

Ik wil mijn iMac uit verkopen. Ik wil mijn iMac uit verkopen. Indeling van het berichtencentrum aanpassen Black Friday Ik weet bijna zeker dat het overbrengen van de yosemite install via Google Drive niet is gelukt omdat als ik in Terminal de command probeer in te geven krijg ik dit: Wat met mensen die gebruik apple iphone opnieuw installeren van een fusion drive.

Juiste structuur kiezen

Nadat de app is geïnstalleerd, controleert u of het probleem is opgelost. Opgeslagen wachtwoorden worden lokaal op je iPhone in de zogenaamde sleutelhanger bewaard. Wanneer je verschillende oplossingen hebt geprobeerd zonder resultaat is soms een herinstallatie clean install, schone installatie de enige oplossing. Als je de fotobibliotheek terugzet worden dan ook automatisch al je albums teruggezet?

Dank voor de reactie. Welkom terug Wilt u doorgaan waar u bent gestopt. Welkom terug Wilt u doorgaan waar u bent gestopt. Dank voor de reactie! Zodra je namelijk inlogt met je Apple ID zullen alle opgeslagen wachtwoorden automatisch worden binnengehaald.

Misschien dat onze leden op https: Op eigen imac bij aankopen geen el capitan, je kunt controleren via iCloud. Misschien dat onze leden op https: Op eigen imac bij aankopen geen el capitan, je kunt controleren via iCloud, apple iphone opnieuw installeren.

In dit nieuwsbericht besproken product

Het apparaat dat je wist begint met een schone lei. Ron 27 juli om Heb je naast de gangbare Google, iCloud of Hotmail accounts eigen adressen ingesteld staan? Houd het programma ingedrukt.

Al je instellingen, applicaties, dit is allemaal weg als je geen backup terug zet, via terminal ingestelde voorkeuren. En als het dan toch via airport moet gaan in welke aansluiting moeten de kabels dan gestoken worden lan-wan, apple iphone opnieuw installeren.

En als het dan toch via airport moet gaan in welke aansluiting moeten de kabels dan gestoken worden lan-wan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.12.2018 14:56 Jason:
   Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

  Ten anker

  Vond