• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Als je het licht niet kunt zien film

Gegevens
Gemaakt door: 02.12.2018
Auteur: Anderson
Bekeken: 173

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je bent door het boek zo geboeid dat je hoopt op een happy end maar dat wordt het niet. Geschreven bij Als je het licht niet kunt zien Een prachtig boek. Marie-Laure leest de boeken van Jules Verne in braille.

Er zijn twee verhaallijnen, knap als je de tweede door de ogen van een jongen ernaast zet. Spannend, ontroerend en levensecht! Zo leert ze te navigeren in haar eigen woonplaats. Heb dit boek zelfs tijdens het ontbijt zitten lezen, zo meeslepend. Werner is een weeskund die met zijn zusje in een weeshuis woont.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Lotjemotje Oost Vlaanderen 24 mei Ik raad dit product aan.

Goede verhaallijn Meeslepend verhaal Spannend realistisch omschreven. Yuval Noah Harari Homo Deus 24, Hannah Amsterdam 23 april Ik raad dit product aan.

Een van de allerbeste boeken die ik de afgelopen jaren heb gelezen. Een van de allerbeste boeken die ik de afgelopen jaren heb gelezen. Het verleden van de twee hoofdpersonen wordt beurtelings in afzonderlijke korte hoofdstukken chronologisch verteld.

In het begin even wennen en in het verhaal komen maar dan laat het je niet meer los en wil je weten hoe het afloopt met de verschillende hoofdpersonen. Je volgt haar vanaf dat moment en de hele tweede wereldoorlog door.

Over de auteur

Het hielp me mijn mening te verruimen. Geschreven bij Als je het licht niet kunt zien erg mooi boek, waarin verschillende verhaallijnen vloeiend in elkaar overlopen.

Jelleke58 Maarssen 8 juli Ik raad dit product aan. In het begin even wennen en in het verhaal komen maar dan laat het je niet meer los en wil je weten hoe het afloopt met de verschillende hoofdpersonen.

Heb dit boek uitgelezen omdat ik benieuwd was waar de de twee hoofdrolspelers elkaar zouden kruisen. Beiden worden tijdens WOII gevolgd in hun doen en laten. Geschreven bij Als je het licht niet kunt zien Zeer goed geschreven boek, beeldend, op een manier die je niet vaak tegenkomt.

 • Mercoo Amersfoort 8 september
 • Sommige passages zullen je tot tranen toe beroeren.

Het verhaal pakt je, is prachtig geschreven en laat je smachten naar meer. Klik hier voor meer informatie! Klik hier voor meer informatie. Fantasierijk Goede verhaallijn Meeslepend verhaal. Het verhaal pakt je, wat een verhaal.

Steun je favoriete boekhandel

Fantasierijk Meeslepend verhaal Spannend. Soms grijpt het je naar de keel en moet je het even wegleggen. Een verhaallijn vanuit een jongeman, die opgroeit in een gebied waar hij lijkt voorbestemd voor het leven en werken in een kolenmijn, maar zich daaraan weet te ontworstelen door zich te verdiepen in de telecommunicatie en een verhaallijn vanuit de visie van een jong blind meisje die een steeds grotere rol in het Franse verzet speelt.

Geschreven bij Als je het licht niet kunt zien Zo'n boek waarbij je je weer realiseert dat boeken schrijven een kunst is.

Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee jonge zoons in Boisse, Idaho. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee jonge zoons in Boisse, Idaho. De spanningopbouw is goed gedoseerd. Altijd maar de drang om verder te lezen. Altijd maar de drang om verder te lezen. De overige personages worden beeldend beschreven en gaan echt leven!

Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee jonge zoons in Boisse, Idaho.

Het boek ontroerd, onthutst en fascineert en op het eind komen alle verhaallijnen mooi bij elkaar. Als je het licht niet kunt zien. Caaz Leersum 11 april Ik raad dit product aan. Geschreven bij Als je het licht niet kunt zien Wauw, wat een verhaal.

Niemand weet wie de echte bij zich heeft, ruiken en voelen. Jelleke58 Maarssen 8 juli Ik raad dit product aan. Al met al een divers, mishandelde vrouwen etc Ik had er te veel van verwacht na alle verhalen en giant triple x dames elektrisch recensies.

Hij beschrijft zaken in zijn boek zo goed dat je het kan zien, ruiken en voelen. Al met al een divers, indrukwekkend en gevoelig boek. Al met al een divers, ruiken en voelen. Jelleke58 Maarssen 8 juli Ik raad dit product aan!

Samenvatting

Echt allemaal gaan lezen. We volgen het verhaal van de jonge Marie Laure, door pech blind geworden en de Duitse slimme jongen Werner tijdens de tweede wereldoorlog in het mooie Saint-Malo dat ik trouwens direct ben gaan opzoeken via het internet, de auteur geeft zo een mooie beschrijving dat mijn nieuwsgierigheid helemaal Terwijl er in tussentijd toch heel wat zaken gebeuren.

Sider Rotterdam 8 september

Verhalen spelen in Als je het licht niet kunt zien een belangrijke rol. Het verhaal vind ik echter langdradig, door de korte hoofdstukken, door de korte hoofdstukken. PieterD Opijnen 20 maart Ik raad dit product aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.12.2018 18:48 Rosalina:
   Maar juist in dit feit schuilt de kracht van deze aangrijpende roman, waarin duidelijk wordt dat de herinnering aan een oorlog een blijvend litteken vormt, dat een persoon gedwongen met zich mee moet dragen. Het verleden van de twee hoofdpersonen wordt beurtelings in afzonderlijke korte hoofdstukken chronologisch verteld.

   09.12.2018 22:50 Amara:
   Waren alle boeken over de Tweede Wereldoorlog maar zó goed en zó mooi geschreven.

  Ten anker

  Vond