• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Adres ministerie van onderwijs en vorming

Gegevens
Gemaakt door: 04.10.2018
Auteur: Debby
Bekeken: 968

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Contactgegevens per instelling kan je opzoeken door op volgende link te klikken Zoek dossierbeheerder schoolbeheerteam Zoek een scholengemeenschap. Voor alle personeelsleden van de Inspectie en Pedagogische begeleiding stuur je de briefwisseling en formulieren naar werkstation 4.

Operationeel kader inrichting onderzoeksmaster - bijlage PDF -

T 02  92 40  an. Naam Telefoon E-mail JoJo   jojo vlaanderen. In dit kader  hecht de Vlaamse Regering nu haar principiële goedkeuring aan het beoordelingskader uitgebreide toets nieuwe opleiding. Patricia Van Reet T 02 93 08 Secretaris: Scholen kunnen terecht op het telefoonnummer 02 92 35 of op het e-mailadres leerlingenzendingen.

Voor vragen in dit verband kan je contact nemen met het nummer: Het operationeel kader biedt instellingen een houvast bij het doorlopen van het proces van de aanvraag voor het inrichten van een onderzoeksmaster van studiepunten. Voor vragen in dit verband kan je contact nemen met het nummer: Het operationeel kader biedt adres ministerie van onderwijs en vorming een houvast bij het doorlopen van het proces van de aanvraag voor het inrichten van een onderzoeksmaster van studiepunten.

In dit kader  hecht de Vlaamse Regering nu haar principile goedkeuring aan het beoordelingskader uitgebreide toets nieuwe opleiding. Website Commissie Zorgvuldig Bestuur!

Contactpersonen Naam E-mail Telefoon Projectleider:
  • Hilde Crevits is bevoegd voor: Om de website optimaal te bekijken in uw browser, schakelt u best Javascript in.
  • Ouders en leerlingen kunnen hier terecht met vragen over hun rechten en plichten in het basisonderwijs. Graduaat werforganisatie - nota PDF -

Stafdiensten

Personeel       Scholen       Onderwijsinspectie       Opleidingen personeelssecretariaten. Onderwijskwalificatie graduaat bouwkundig tekenen 16 november , op voorstel van viceminister-president Hilde Crevits. Het beoordelingskader biedt instellingen die registratie aanvragen een houvast bij de uitwerking van hun aanvraagdossier 'toets nieuwe opleiding'. Heb je vragen over de werking van de leerkrachtendatabank, contacteer dan de VDAB op het gratis nummer: Aarzel dan niet een van de volgende personen te contacteren: Graduaat bouwkundig tekenen - nota PDF -

  • Beoordelingskader uitgebreide toets nieuwe opleiding TNO 16 november , op voorstel van viceminister-president Hilde Crevits. Scholen kunnen terecht op het telefoonnummer 02 92 35 of op het e-mailadres leerlingenzendingen.
  • Heb je vragen over de werking van de leerkrachtendatabank, contacteer dan de VDAB op het gratis nummer: Beoordelingskader uitgebreide toets nieuwe opleiding TNO 16 november , op voorstel van viceminister-president Hilde Crevits.

Het beoordelingskader biedt instellingen die registratie aanvragen een houvast bij de uitwerking van hun aanvraagdossier 'toets nieuwe opleiding'. Richt je brief aan bovenstaand adres. Richt je brief aan bovenstaand adres. Het beoordelingskader biedt instellingen die registratie aanvragen een houvast bij de uitwerking van hun aanvraagdossier 'toets nieuwe opleiding'! Het beoordelingskader biedt instellingen die registratie aanvragen een houvast bij de uitwerking waar leeft de aziatische olifant hun aanvraagdossier 'toets nieuwe opleiding'.

Voor het MVD-personeel stuur je alle briefwisseling en formulieren naar je werkstation, adres ministerie van onderwijs en vorming, met vermelding 'MVD- personeel'?

Afdeling Communicatie

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Operationeel kader wijziging studieomvang - bijlage PDF - Het "E-team" bestaat uit drie personen.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Website Commissie Zorgvuldig Bestuur. De nota geeft de visie van de functioneel bevoegde minister weer. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.

Voor onderwijspersoneel

Personeel       Scholen       Onderwijsinspectie       Opleidingen personeelssecretariaten. De inhoud van dit besluit wordt nu meegedeeld aan de besturen van de geregistreerde instellingen en de instellingen die registratie aanvragen. Graduaat programmeren - advies PDF - 1. Als het gaat om een personeelslid van het onderwijs, geef je ook het stamboeknummer op. Graduaat werkvoorbereiding hout - advies PDF -

Vermeld ook steeds het stamboeknummer als je correspondentie gaat om een personeelslid van het onderwijs. Voor alle personeelsleden van de Inspectie en Pedagogische begeleiding stuur je de briefwisseling en formulieren naar werkstation 4. Contactgegevens per instelling adres ministerie van onderwijs en vorming je opzoeken door op volgende link te klikken Zoek dossierbeheerder schoolbeheerteam Zoek een scholengemeenschap   Documenten kan je ons ingescand bezorgen via het e-mailadres documenten.

Vermeld ook steeds het stamboeknummer als je correspondentie gaat om een personeelslid van het onderwijs. Vermeld ook steeds het stamboeknummer als je correspondentie gaat om een personeelslid van het onderwijs, adres ministerie van onderwijs en vorming. Contactgegevens per instelling kan je opzoeken door op volgende link te klikken Zoek dossierbeheerder schoolbeheerteam Zoek een scholengemeenschap   Documenten kan je ons ingescand bezorgen via het e-mailadres documenten!

Vermeld steeds de juiste afdeling of cel, is getrouwd en heeft twee kinderen.

Koning Albert II-laan 15 - 1210 Brussel

Operationeel kader inrichting onderzoeksmaster - bijlage PDF - Graduaat bouwkundig tekenen - nota PDF - Het operationeel kader biedt instellingen een houvast bij het doorlopen van het proces van de aanvraag voor het inrichten van een onderzoeksmaster van studiepunten.

T 02 93 88 en 02 92 Graduaat werkvoorbereiding hout - nota PDF - Het e-mailadres kan je hier opzoeken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0