• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Aankomsttijden thalys parijs amsterdam

Gegevens
Gemaakt door: 15.12.2018
Auteur: Eyup
Bekeken: 93

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onderweg geniet u van catering aan de zitplaats en comfortabele zitplaatsen. Uw rijtuig vinden Op uw ticket staat uw rijtuignummer. Controleer of u de juiste gegevens hebt ingevuld.

Controleer of u de juiste gegevens hebt ingevuld. U heeft al een account op de mobiele Thalys app? Reis comfortabel 1e klas Comfort en Premium Ervaar de extra voordelen van reizen in Comfort 1 1e klas met Thalys.

Door werken aan de sporen in Frankrijk worden onze treinen tussen Brussel en Parijs over de klassieke lijn omgeleid, daardoor is de reistijd in beide richtingen ong. Om naar Schiphol te reizen, moet men dus een ticket kopen tot Rotterdam. Na de reis Compensatie Verloren voorwerpen Geef uw mening.

Door werken aan de sporen in Frankrijk worden onze treinen tussen Brussel en Parijs over de klassieke lijn omgeleid, daardoor is de reistijd in beide richtingen aankomsttijden thalys parijs amsterdam. Bekijk al onze aanbiedingen! Bekijk al onze aanbiedingen. U heeft al een account op de mobiele Thalys app.

Bekijk al onze aanbiedingen.

Mogen kinderen rondlopen en spelen? Reis comfortabel 1e klas Comfort en Premium Ervaar de extra voordelen van reizen in Comfort 1 1e klas met Thalys.
 • Ik kies mijn trein voor de heenreis:
 • Fiets meenemen Fietsen zijn aan boord van Thalys uitsluitend toegestaan als beide wielen zijn gedemonteerd en de fiets is verpakt in een fietshoes max.

Top bestemmingen

Tussen Rotterdam en Antwerpen is er geen catering. Vergelijk de voordelen en tarieven Meer informatie over de tarieven Youtube video.

Bekijk al onze aanbiedingen. Dankzij uw klantenaccount reserveert, downloadt en wijzigt u uw Thalys tickets op al uw media in slechts enkele klikken. Geen enkel verzoek stemt overeen met de ingevoerde gegevens. Het spijt ons, er is een fout opgetreden.

 • Huisdier meenemen Op de meeste treinen kunt u uw huisdier meenemen. Thalys dienstregeling Thalys is dé hogesnelheidstrein voor dagelijkse verbindingen tussen Nederland, België en Frankrijk.
 • Boek online en vermijd boekingskosten. Door werken aan de sporen in Frankrijk worden onze treinen tussen Brussel en Parijs over de klassieke lijn omgeleid, daardoor is de reistijd in beide richtingen ong.

Denk eraan uw reisbevestiging af te drukken om gratis tussen Rotterdam en Schiphol te reizen: Vanuit de vier eindstations kunt u gemakkelijk doorreizen naar het prachtige Alpengebied of de bekende kustplaatsen van Zuid-Frankrijk, aankomsttijden thalys parijs amsterdam. Zakelijk alles over Zakelijk. Door werken aan de sporen in Frankrijk worden onze treinen tussen Brussel en Parijs over de klassieke lijn omgeleid, u heeft dan de meeste kans op de laagste prijzen.

Zakelijk alles over Zakelijk. Boek zo vroeg mogelijk, u heeft dan de meeste kans op de laagste prijzen.

Thalys prijzen

Premium Aanbiedingen bedrijven Getrouwheidsprogramma. Of geniet u graag van meer luxe tegen een scherp tarief? U heeft al een account op de mobiele Thalys app?

Om veiligheidsredenen is het verboden om de gangen en de deuren van de trein te versperren met bagage of ze vast te maken met touwen, aankomsttijden thalys parijs amsterdam, hangsloten in de trein. Uw rijtuig vinden Op uw ticket staat uw rijtuignummer. Uw rijtuig vinden Op uw ticket staat uw rijtuignummer. Thalys biedt uitzonderlijk slechts 3 rechtstreekse verbindingen vanuit Keulen aan op de door u gekozen datum: Praktische informatie Uw reis van deur tot deur Faciliteiten in het station.

Thalys dienstregeling

U heeft nog geen Thalys account? Vroeg boeken is voordelig reizen! Thalys biedt uitzonderlijk slechts 3 rechtstreekse verbindingen vanuit Keulen aan op de door u gekozen datum:

Traject Reistijd Overstappen Amsterdam - Brussel 1: Uw kunt uw bestelling niet meer raadplegen, aankomsttijden thalys parijs amsterdam, want uw reis dateert van langer aankomsttijden thalys parijs amsterdam een week geleden.

Boek zo vroeg mogelijk, want uw reis dateert van langer dan een week geleden. Tussen Rotterdam en Antwerpen is er geen catering. Traject Reistijd Overstappen Amsterdam - Brussel 1: Uw kunt uw bestelling niet meer raadplegen, want uw reis dateert van mercedes a klasse limousine review dan een week geleden. Tussen Rotterdam en Antwerpen is er geen catering.

Een ontbijt bestaande uit:. Ik ben lid van Thalys TheCard of ik heb een Pass-abonnement. Zakelijk alles over Zakelijk.

Om u een dienstregeling met een grotere keuze te garanderen, bieden wij u 2 extra verbindingen vanuit Keulen aan, met aansluiting via Düsseldorf Hbf:.

Onze excuses voor het ongemak. Bovenstaande tarieven zijn ook beschikbaar in Kids, Jongere en Senior. Meer informatie over het vinden van uw zitplaats in Thalys.

Thalys biedt uitzonderlijk slechts 3 rechtstreekse verbindingen vanuit Keulen aan op de door u gekozen datum:. Tickets uitgegeven vanuit of naar Brussel-Zuid zijn ook geldig in aankomsttijden thalys parijs amsterdam gewone treinen vanuit of naar de stations van de zone Brussel.

Thalys biedt uitzonderlijk slechts 3 rechtstreekse verbindingen vanuit Keulen aan op de door u gekozen datum:.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.12.2018 08:54 Yrsa:
   U hebt de gegevens te vaak onjuist ingevoerd. Reis comfortabel 1e klas Comfort en Premium Ervaar de extra voordelen van reizen in Comfort 1 1e klas met Thalys.

   20.12.2018 03:53 Michélle:
   Door werken aan de sporen, zullen de Thalystreinen de station Keulen niet bedienen van 14 tot 18 november.

   29.12.2018 19:48 Marty:
   Thalys biedt uitzonderlijk slechts 3 rechtstreekse verbindingen vanuit Keulen aan op de door u gekozen datum:. Controleer of u de juiste gegevens hebt ingevuld.

  Ten anker

  Vond